True stories

Real people...

"Hos DK Medier er vi ikke kun glade, men også utrolig stolte over det endelige resultat: En film, der kunne formidle vores essens med en uovertruffen dygtighed og præcision."​

Play Video

Case: DK Medier

Et portræt af en medievirksomhed og de mennesker som er bag.

DK Medier lever normalt en tilbagetrukket tilværelse i det danske publicistmiljø, men viser med filmen, at de er en stærk og interessant arbejdsplads for journalister, som søger frihed til at grave lidt dybere.

"Ikke alene har filmen tilbudt vores nuværende og potentielle brugere et indgående og autentisk indblik i vores firma, men den har også fungeret som en katalysator for vores omsætning, idet den har været instrumentel i at male et klart og positivt billede af, hvem vi er hos DK Medier."

Vores rejse med True Stories var ikke bare produktiv, men også indsigtsfuld og berigende. I et dybtgående samarbejde tog True Stories os gennem en indholdsmæssig odysse, hvor de omhyggeligt indfangede essensen – DNA’et – af DK Medier over flere dage.

Måden, hvorpå vores virksomheds sjæl blev vævet ind og præsenteret af True Stories, skabte ikke bare en visuel fortælling, men tillod også en autenticitet og forståelse at skinne igennem, som vi, trods vores omfattende team af journalister og formidlere, fandt udfordrende at præsentere selv. Når nye perspektiver belyser din virksomhed, bliver resultaterne ofte så meget mere spændende og engagerende.

Ikke alene har filmen tilbudt vores nuværende og potentielle brugere et indgående og autentisk indblik i vores firma, men den har også fungeret som en katalysator for vores omsætning, idet den har været instrumentel i at male et klart og positivt billede af, hvem vi er hos DK Medier.

– Claus Theilgaard, DK Medier