True stories

Real people...

Oplev styrken ved autentisk og
nærværende storytelling.

Succesfuld forretning bygger på tillid og relationer mellem mennesker. Derfor sælger virksomheder bedst sig selv gennem personlig branding af deres medarbejdere.

True Stories er ikke bare et produktionsselskab, som du kender det. Vi er en passioneret og kompetent rådgivningsvirksomhed, som arbejder med personlig storytelling gennem fotografi og film.

Vi er drevet af en brændende interesse for at skabe unikke, stærke billeder og fortællinger om ægte mennesker, der påvirker, bevæger og skabe refleksion.

Vi ved, at al forretning handler om relationer. Derfor er jeres ansatte jeres stærkeste aktiv.
Og hos True Stories har vi både den menneskelige indsigt og det filmiske og fotografiske håndværk, der skal til, for at formidle deres fortællinger med indlevelse og autenticitet.

Vores solide uddannelsesmæssige og praktiske baggrund er din garanti for, at vi har 100 % styr på både håndværket og teknikken bag visuel produktion, så dine billeder og fortællinger står knivskarpt hver gang.

Play Video

Eksperter med solid erfaring

Vores erfaring fra utallige kreative projekter sikrer, at I får en samarbejdspartner, der til fulde forstår de strategiske, æstetiske og emotionelle aspekter ved visuel kommunikation og kan tænke ud over standardløsninger.

Gennem årene har vi arbejdet med både planlægning og produktion af stort set alle typer kommunikationsopgaver – lige fra landsdækkende kampagner og udstillinger til bogudgivelser og dokumentarfilm. Det er jeres garanti for, at projekterne altid kommer succesfuldt i mål.

Michael er True Stories hårdtarbejdende fotojournalist, fotograf og klipper – en stædig perfektionist, som elsker en udfordring.

Hans store styrke er hans evne til på rekordtid at finde ind til kernen i et projekt og sætte fuld fokus på det væsentlige.

Med følsomhed og den menneskelige vinkel på den gode historie væver han lyd og billede sammen til små fortællinger, der brænder igennem.

Han er uddannet Fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet med stillbilleder og film i både dokumentarisk og kommercielt regi, samt lavet postproduktion og billedbehandling.

Michael elsker at fortælle historier og dele ud af sin viden, så når han ikke er ude med kameraet, underviser han andre fotografer og medieprofessionelle.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael på:

Michael Elmkjær Madsen

michael@truestories.dk

Telefon (+ 45) 31 79 94 79

Helga er True Stories knivskarpe producer og tovholder, 
som sikre at vi kommer succesfuldt i mål hver gang.

Som fotograf og producent har Helga mere end 20 års erfaring med at gennemføre store kommercielle opgaver, landsdækkende udstillinger, bogudgivelser, samt kort- og dokumentarfilm.

En erfaring der gør, at hun er ligeså hjemmevant bag skærmen med budgetter og projektplaner, som hun er med kameraet i hånden.

Med Helga ved roret bliver jeres forventninger og behov opfyldt gennem den mest effektive anvendelse af vores ressourcer og kompetencer.

Helga er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana og Den Europæiske Filmhøjskole.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helga på:

Helga Theilgaard

helga@truestories.dk

Telefon (+ 45) 26 84 40 43

"Hos DK Medier er vi ikke kun glade, men også utrolig stolte over det endelige resultat: En film, der kunne formidle vores essens med en uovertruffen dygtighed og præcision."

Vores rejse med True Stories var ikke bare produktiv, men også indsigtsfuld og berigende. I et dybtgående samarbejde tog True Stories os gennem en indholdsmæssig odysse, hvor de omhyggeligt indfangede essensen – DNA’et – af DK Medier over flere dage.

Måden, hvorpå vores virksomheds sjæl blev vævet ind og præsenteret af True Stories, skabte ikke bare en visuel fortælling, men tillod også en autenticitet og forståelse at skinne igennem, som vi, trods vores omfattende team af journalister og formidlere, fandt udfordrende at præsentere selv. Når nye perspektiver belyser din virksomhed, bliver resultaterne ofte så meget mere spændende og engagerende.

Ikke alene har filmen tilbudt vores nuværende og potentielle brugere et indgående og autentisk indblik i vores firma, men den har også fungeret som en katalysator for vores omsætning, idet den har været instrumentel i at male et klart og positivt billede af, hvem vi er hos DK Medier.

– Claus Theilgaard, DK Medier