Ambition, passion og professionalisme

True Stories er ikke bare et produktionsselskab, men en passioneret og kompetent rådgivningsvirksomhed inden for storytelling gennem foto og film.

Vores solide uddannelsesmæssige og praktiske baggrund er din garanti for, at vi har 100 % styr på både håndværket og teknikken bag visuel produktion, så dine billeder og fortællinger står knivskarpt.

Afspil video

Ydelser og produkter

Hos True Stories kan vi hjælpe med at producere alle former for film og stillbilleder, der brænder igennem hos din målgruppe. Så kontakt os, hvis du fx har brug for:

 • Testimonials
 • Vox pops
 • Interviews
 • Branding og employer branding
 • Intern kommunikation
 • Dækning af events
 • Medarbejderportrætter
 • Løbende contentproduktion til sociale platforme

 

 • Generel rådgivning om visuel kommunikation
 • Undervisning af medarbejdere i optagelse, redigering og klipning
 • Redigering af jeres videomateriale
 • Opsætning af databaser og robuste metadata-workflows, så I altid kan finde det I skal bruge

Hvem vi er...

Michael er True Stories hårdtarbejdende fotojournalist, fotograf og klipper – en stædig perfektionist, som elsker en udfordring.

Hans store styrke er hans evne til på rekordtid at finde ind til kernen i et projekt og sætte fuld fokus på det væsentlige.

Med følsomhed og den menneskelige vinkel på den gode historie væver han lyd og billede sammen til små fortællinger, der brænder igennem.

Han er uddannet Fotojournalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet med stillbilleder og film i både dokumentarisk og kommercielt regi, samt lavet postproduktion og billedbehandling.

Michael elsker at fortælle historier og dele ud af sin viden, så når han ikke er ude med kameraet, underviser han andre fotografer og medieprofessionelle.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael på:

Michael Elmkjær Madsen

michael@truestories.dk

Telefon (+ 45) 31 79 94 79

Helga er True Stories knivskarpe producer og tovholder, som sikre at vi kommer succesfuldt i mål hver gang.

Som fotograf og producent har Helga mere end 20 års erfaring med at gennemføre store kommercielle opgaver, landsdækkende udstillinger, bogudgivelser, samt kort- og dokumentarfilm.

En erfaring der gør, at hun er ligeså hjemmevant bag skærmen med budgetter og projektplaner, som hun er med kameraet i hånden.

Med Helga ved roret bliver jeres forventninger og behov opfyldt gennem den mest effektive anvendelse af vores ressourcer og kompetencer.

Helga er uddannet hos Fotograf for Hendes Majestæt Dronningen Rigmor Mydtskov, Danmarks Fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana og Den Europæiske Filmhøjskole.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Helga på:

Helga Theilgaard

helga@truestories.dk

Telefon (+ 45) 26 84 40 43

"Hos DK Medier er vi ikke kun glade, men også utrolig stolte over det endelige resultat: En film, der kunne formidle vores essens med en uovertruffen dygtighed og præcision."

Vores rejse med True Stories var ikke bare produktiv, men også indsigtsfuld og berigende. I et dybtgående samarbejde tog True Stories os gennem en indholdsmæssig odysse, hvor de omhyggeligt indfangede essensen – DNA’et – af DK Medier over flere dage.

Måden, hvorpå vores virksomheds sjæl blev vævet ind og præsenteret af True Stories, skabte ikke bare en visuel fortælling, men tillod også en autenticitet og forståelse at skinne igennem, som vi, trods vores omfattende team af journalister og formidlere, fandt udfordrende at præsentere selv. Når nye perspektiver belyser din virksomhed, bliver resultaterne ofte så meget mere spændende og engagerende.

Ikke alene har filmen tilbudt vores nuværende og potentielle brugere et indgående og autentisk indblik i vores firma, men den har også fungeret som en katalysator for vores omsætning, idet den har været instrumentel i at male et klart og positivt billede af, hvem vi er hos DK Medier.

– Claus Theilgaard, DK Medier